برای تعمیر . سرویس . فیش پرینتر . لیبل پرینتر . پرینتر حرارتی در اصفهان با شماره 09137869928 (طاهری) تماس بگیرید یا به صورت حضوری به آدرس درج شده در صفحه اطلاعات تماس مراجعه کنید.

پرینترهای حرارتی فیش زن و لیبل زن در گروه دستگاه هایی قرار می گیرند که با فناوری پرینترهای حرارتی کار می کنند. پرینترهای حرارتی معمولا بسیار کوچک و ساده هستند و در محیط های پر مصرفی مانند داروخانه یا رستوران ها برای پرینت فاکتور و همینطور در آزمایشگاهها برای ثبت اطلاعات مراجعه کنندگان استفاده می شوند. با این حال پرینترهای حرارتی هم مثل هر دستگاه دیگری بعد از مدتی کار کردن فرسوده می شوند و نیاز به سرویس یا تعمیر پیدا خواهند کرد.

برترین برند دستگاه های حرارتی فیش پرینتر و لیبل پرینتر کدامند؟

لیبل پرینترفیش پرینتر
Epson – اپسونEpson – اپسون
Sewoo – سِووSewoo – سوو
Zebra – زبراZebra – زبرا
Bixolon – بیکسولونBixolon – بیکسولون
Godex – گودکسAxiom – اکسیوم
Delta – دلتاSNBC – اس ان بی سی
Oscar – اسکارWincode – وینکد
Wincode – وینکد

عمده ترین مشکلات فیش پرینتر و لیبل پرینترها چیست؟

کاغذ نکشیدن

تعداد بسیار کمی غلطک در یک فیش پرینتر یا لیبل پرینتر وجود دارد که معمولا از تعداد انگشتان یک دست بیشتر نخواهند شد. عبور رسانه پرینت (کاغذ حرارتی، رول برچسب معمولی یا برچسب حرارتی) از داخل غلطک ها باعث تولید پُرز و گرد و غبار می شود و همین می تواند در دراز مدت از قدرت کاغذ کشی پرینتر کم کند یا در نهایت باعث متوقف شدن پرینتر در مرحله کاغذ کشی شود. به علاوه گیر کردن کاغذ، کشیده شدن محتوای پرینت شده، نمایش پیغام خطا در کامپیوتر یا روشن شدن چراغ خطای دستگاه می‌توانند از پیامد های این مشکل باشند.

شکستگی بدنه و بورد الکترونیک

به دلیل کوچک بودن دستگاه، وزن کم و به نزدیک بودن به دست مشتری، احتمال افتادن یک فیش پرینتر یا لیبل پرینتر از روی میز بسیار زیاد است. افتادن دستگاه می تواند باعث شکستن درب یا بدنه دستگاه شود یا به درگاههای اتصال کابل برق یا usb بر روی بورد پرینتر آسیب بزند. در این وضعیت تعمیر پرینتر با وجود آسیب های فیزیکی به مراتب سخت تر از موارد قبلی است, ولی غیر ممکن نیست. در نتیجه با ترمیم بدنه یا لولا ها و تعمیر بورد الکترونیکی (در برخی موارد تعویض بورد) می توان این معایب را برطرف کرد.

خرابی بورد پاور و فرمتر

در بسیاری از پرینترهای لیبل و فیش تنها یک بورد هست که وظیفه اتصال به کامپیوتر و پاور را بر عهده دارد، اما دستگاههایی هم هستند که به دو بورد مجزا برای این کار مجهز شده اند. بوردهای یک پرینتر از اصلی ترین بخش های آن پرینتر به شمار می آیند که ممکن است به دلیل فرسودگی, ضربه یا نوسان برق شهری خراب شوند. رایج ترین مشکل پرینترهای حرارتی مربوط به آداپتور آنهاست که با افزایش ولتاژ یا آمپر بیش از حد مجاز باعث آسیب دیدن مدار تغذیه و در نتیجه روشن نشدن دستگاه می شود.

در این مورد می توان پرینتر را با تعمیر یا تعویض آداپتور، تعویض پورت‌های معیوب و تعمیر مسیر تغذیه سرپا کرد. البته بوردهای الکترونیکی همیشه هم قابل تعمیر نیستند و گاهی اوقات لازم است تا بودر را تعویض کرد یا با پیدا نشدن بورد به فکر خریدن دستگاه جدید بود.

با جمع بندی موارد بالا می توان نتیجه گرفت که بیشتر موارد خرابی در پرینترهای حرارتی قابل تعمیر هستند و عموما نیازی نیست تا به فکر خرید پرینتر جدید بود. مسلما هزینه تعمیر یک پرینتر به مراتب کمتر از نو خریدن است و این می تواند برای کسب و کارهای نوپا یا با درآمد کم کمک بزرگی محسوب شود.