• موضوع خالیه.
نمایش 0 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      جلال طاهری
      مدیرکل

اینجا یه لیبل پرینتر TSC TTP244 داشتم که وقتی باهاش پرینت می‌گرفتم صدای خیلی بلند و بدی می‌داد: مثل صدای پمپ قهوه ساز خونگی و با تغییر محتوا، طرح کلی صدا هم تغییر می‌کرد

مخصوصا اگه محتوای بیشتری می‌گذاشتم روی لیبل، اون هم صدای بیشتری می‌داد

حالا من مدل این پرینتر رو اینجا نوشتم چون این ایراد رو با این پرینتر تجربه کردم، اما در کل این یه ایرادی هست که توی همه‌ی پرینترهای حرارتی ممکنه اتفاق بیوفته

داخل لیبل پرینترهای حرارتی دو لوازم هست: اولی لیبل به عنوان مدیای پرینت و دومی ریبون به عنوان عامل پرینت، که هردوی اینها مصرفی حساب می‌شن

نکته اینجاست که ریبون به خاطر ظرافت و جوهری که داخلش هست (مثل تسمه تایم ماشین) تاریخ انقضاء داره و می‌تونه فاسد بشه و طبیعتا وقتی طول عمرش تموم بشه می‌تونه دردسر درست کنه

از نشانه‌های فساد این لوازم هم اینه که: به لیبل می‌چسبه و باهاش از دستگاه بیرون میاد، یا موقع پرینت مثل همین مورد، صداهای غیر عادی تولید می‌کنه

کاری هم نمیشه کرد و تنها چاره برای این مورد تعویض ریبون هست و متاسفانه روی هیچ ریبونی هم (تا جایی که من دیدم)  تاریخ انقضاء درج نشده (ولی معمولا برای جوهرهای حسابی مثل مارک وُکس یا اینک تِک، تاریخ انقضاء میزنن)

پس یه ریبونی رو همین امروز می‌خری و از اونجایی که معلوم نیست چه مدت توی چین بوده و چقدر طول کشیده تا به اینجا برسه و چقدر توی مغازه‌ی فروشنده بوده، پس ممکنه بندازی روی دستگاه ولی مشکل داشته باشه و باید اینقدر اینو امتحان کنی تا مشکل برطرف بشه

البته اینو هم بگم، که تشخیص اینکه این ایراد از ریبونه یا وسیله با خودته. چون بلاخره هر احتمالی وجود داره و بعد نیای از من گله کنی که تو گفتی ریبون رو عوض کن ولی صدا از موتورش بود!

نمایش 0 پاسخ رشته ها
  • برای اینکه بتونی با انجمن کار کنی باید وارد سایت بشی. ورود / ثبت نام