• موضوع خالیه.
نمایش 0 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      جلال طاهری
      مدیرکل

خب این ایراد خیلی رایجیه تو این مدل پرینتر و توی این پلتفرم که شامل پرینترای 1320- 2014- – 2015 – 2055 – 401 و دیگه نمیدونم اگه چیزی یادم رفته بگم هم میشه

چون عموم چیزای داخل این پرینترا یکیه و در این مورد مخصوصا قطعات داخل فیکسینگ یونیت اینها که ما بهش فیوزینگ میگیم به هم میخوره

البته تو همه مدل ها کل یونیت با هم سازگار نیست ولی بعضیاشون به هم میخورن

خلاصه اتفاقی که افتاده و همیشه می افته اینه که کاربر با پرینترش یه پرینت ساده روی کاغذ معمولی مثلا 60 گرم میگیره و وقتی کاغذ رو دستش میگیره متوجه میشه که محتوا پاک میشه، وقتی ناخن میکشه برجستگیه نوشته ها احساس میشه و محتوا تقریبا 10 یا 15 سانت پایین تر تکرار شده

حالا همه این ایرادات در تشخیص اول به فیلم فیوزینگ مربوط میشه، اما همیشه اینطور نیست و منم اوایل همین فرض اشتباه رو داشتم، درنتیجه فیلم خوب و گرون قیمت مینداختم برای مشتری و تست هم میگرفتم، ولی بعد از یه مدت کوتاهی مشتری با همون ایراد بر میگشت

بعدا متوجه شدم که این ایراد همیشه مال یه قطعه نیست و میتونه ترکیبی از خرابی قطعات باشه، مثلا: بوش پرشر رولر یا همون پرس که خورده میشه و گپ بین پرس و فیلم رو بیشتر میکنه تا خود غلطک که بر اثر گرما اسفنجش جمع میشه، نشون به اون نشون که پلاستیک روش چروک میشه تا مظنون اصلی یعنی هیتر المنت که بهش چینی سرامیکی میگن و تو این مورد به نظر میاد مقاومتش کم میشه و درنتیجه دماش میاد پایین

البته من نمیدونم، مگه نباید براثر فرسودگی مقاومتش بیشتر بشه؟! و عوض کردن همه اینها یه حال اساسی به پرینتر میده و یه حال اساسی هم از صاحب پرینتر میگیره، چون از وقتی این کار رو میکنم اکثرا با من بحث میکنن که مگه این پرینتر چقدر می ارزه که ما اینقدر برای تعمیر کردنش هزینه کنیم؟ و توجیهشون هم اینه که میریم یه دست دوم دیگه میخریم و اونوقته که من بهشون میگم دست دومش هم همینه و به احتمال زیاد روی اون هم باید همین هزینه ها یا شاید خیلی بیشتر بشه تا میزون بشه

نمایش 0 پاسخ رشته ها
  • برای اینکه بتونی با انجمن کار کنی باید وارد سایت بشی. ورود / ثبت نام