بهین افزار اصفهان › انجمن تخصصی تعمیرکاران پرینتر › تجربه های تعمیر › اپسون › Epson T50 – خطای کارتریج می دهد
- موضوع خالیه.
-
نویسندهنوشتهها
-
-
28 شهریور 1405 در 2:37 ب.ظ #24116جلال طاهریمدیرکل
امروز یه پرینتر اپسون جوهرافشان 6 رنگ تک کاره آوردن که طبق گفته مشتری 7 سال بیکار بوده و حالا بعد این مدت که از انباری بیرون آوردن، خطای کارتریج می داده: یعنی کارتریج رو شناسایی نمیکرد و این مشکل رو با همه رنگها داشت
در نتیجه اولین ایده ای که به ذهنم رسید تعویض کارتریج ها بود که خب طبق روال همیشه جواب نداد تا به من بفهمونه که به همین راحتیا تعمیر نمیشه
پس قاب دستگاه رو باز کردم و بورد فرمتر پرینتر رو برای چک کردن فیوز F2 بیرون آوردم، حالا من نمیدونم تعبیه این فیوز چه منظور دیگه ای داشته ولی میدونم که یکی از منظوراش همین چیپ کارتریج و چیپ ریدر هست که وقتی مشکلی توی این مدارها به وجود میاد میسوزه تا از مشکلات بعدی پیشگیری کنه
خلاصه طبق روال همیشگی فیوز رو با نمونه 42 ولت 1 آمپر اس ام دی که روی همه مدلای اپسون ازش استفاده میکنم تعویض کردم ولی مثل همیشه که پرینتر روش بی عیب روشن میشد، نشد و این دفعه صدای جرقه داد و دود از داخلش بلند شد
وقتی بو کشیدم دیدم از کرریج و هد هست که با بیرون کشیدن هد دیدم کابل فلت هد از حرارت آب شده و سوکت فلت هد هم کلا سوخته و از ریخت افتاده
اما یه نکته داره و اونم اینه که اتفاقی که افتاد تقصیر من نبود، چون بظاهر کارتریجهای پرینتر شکسته بودن و از زیر جوهر ریزی داشتند برای همین جوهر به فلت و بورد هد نفوذ پیدا کرده بود و فیوز هم به همین خاطر سوخته بوده
حالا اگه از همون اول اینجا رو چک کرده بودم و بعد فیوز رو عوض می کردم، البته که نمیتونم به قطع بگم که دیگه این اتفاق نمی افتاد ولی احتمالش کمتر می شد و خودمم میدونم که این فیوزی که من استفاده میکنم ممکنه از نظر مشخصات با فیوز اصلی تفاوت داشته باشه و برای همین اون، قبل از آسیب میسوزه و این اجازه میده آسیب وارد بشه و بعد می سوزه
-
-
نویسندهنوشتهها
- برای اینکه بتونی با انجمن کار کنی باید وارد سایت بشی. ورود / ثبت نام