بهین افزار اصفهان انجمن تخصصی تعمیرکاران پرینتر تجربه های تعمیر اپسون Epson L805 – بعد از کمی کار کردن خطای سه چراغ میدهد

• موضوع خالیه.
نمایش 0 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      جلال طاهری
      مدیرکل

برای این مورد هم مثل اول خیلی دیگه از پست هایی که توی این انجمن منتشر کردم باید بگم که این یه ایراد خیلی شایع توی این پرینتر و نمونه های مشابهش یعنی p50, t50, l800 وخیلی از مدل های دیگه که از این پلتفرم استفاده میکنه هست

روال کار از این قراره که پرینتر معمولا روشن میشه، کرییج حرکت های اولیه شامل رفت و برگشت تا آخر شفت رو انجام میده و حتی گاهی اوقات کلین هم میکنه، البته اگه نیاز داشته باشه و آماده به کار میشه (منظورم ready هست) و حتی گاهی اوقات پرینت هم میگیره

ولی هیچ ضمانتی نداره که همیشه حتما همین کارو انجام بده و تو هرکدوم از این مراحل ممکنه گیر کنه و سه چراغ با هم چشمک قرمز رنگ بزنه که البته بیشتر اوقات احساس میکنم نارنجی پر رنگ باشه

خلاصه این مطلب احتمالا خیلی کوتاه میشه چون مضنون اصلی توی همه این ایرادهای بی نظم cr motor که ما بهش موتور کرییج هم میگیم هست که: کار میکنه، میچرخه و حتی با منبع تغذیه متغییر هم به ظاهر هیچ ایرادی نداره، اما مثل موتور شیشه پاک کن ماشین من به نظر میاد به اون گشتاور و قدرت مورد انتظار دست پیدا نمیکنه و در نتیجه اون آب رو بالا نمیپاشه با اینکه میچرخه و این کرییج رو تکون نمیده با اینکه میچرخه و چاره در این لحظات ملکوتی نه باز کردن موتور و نه روغن چرخ و نه اسپری ناهید خشک و چرب یا از این WD40 که تعویض موتور با نمونه سالم حتی دست دوم هست

یه چیزی رو هم باید به عنوان جایزه چون مطلبم کوتاه شد اضافه کنم، با وجود اینکه جی پی تی بهم گفته تجربه ها رو به دفترچه راهنمای سرویس تبدیل نکن و اونم اینه که چاک کاور موتور باید همیشه پایین باشه و نیازی نیست که همه چیز رو باز کنی تا موتور رو با سیم در بیاری و عوض کنی، میتونی سیم ها رو با هویه جدا کنی، موتور جدید رو با توجه به اینکه سیم قرمز به پایه ای که با ماژیک یا هرچیزی قرمز شده لحیم کنی و حالشو ببری

نمایش 0 پاسخ رشته ها
  • برای اینکه بتونی با انجمن کار کنی باید وارد سایت بشی. ورود / ثبت نام