بهین افزار اصفهان › انجمن تخصصی تعمیرکاران پرینتر › پرینتر و اسکنرهای اچ پی › گیر کردن کاغذ در ورودی دستی پرینتر اچ پی 401a › پاسخ به: گیر کردن کاغذ در ورودی دستی پرینتر اچ پی 401a
من فرض میکنم با توجه به اطلاعاتی که داری و دادی خودت اول از همه پیکاپ رو عوض کردی و تاثیری نداشته
اول از همه درب محفظه کارتریج پرینتر رو باز کن و کارتریج رو خارج کن، زیر کارتریج یک قسمت فلزی هست که یک سری غلطک داره، این قسمت یک دربی داره که دستگیرش سمت راستشه و لولایی میاد بالا،
حالا همه رو ببند و یک بار دیگه پرینت بگیر، وقتی کاغذ گیر کرد بدون اینکه کاغذ رو خارج کنی درب محفظه ی کارتریج رو باز کن و ببین کاغذ کجا گیر کرده.
اگه کاغذ داخل غلطک ها نشده بود: دقت کن روی اون درب متحرک که بالا گفتم یه مکانیزمی هست که نیم دایره ای می چرخه، آخر سمت چپش یه قطعه پلاستیکی با سر برآمده داره که زیرش یه حالت لاستیک ضربه گیر هست، این لاستیکه به مرور خراب میشه و چسبندگی پیدا میکنه، پس با یه پنس بکن اونو کامل
اگه کاغذ وارد غلطک میشه و ازش عبور نمی کنه: کل مکانیزم غلطک رو باید در بیاری، چهار تا پیچ داره که باید باز کنی، قاب سمت چپ پرینتر رو باز کن و چرخ دنده کلاچ که آخر شفت هست رو در بیار، درب لولایی رو بده بالا و مکانیزم رو خارج کن، با کاغذ سمباده نرم غلطک های مشکی رو بساب و بعد همه غلطک ها رو با تینر تمیز کن و بزن جا