بهین افزار اصفهان انجمن تخصصی تعمیرکاران پرینتر پرینتر و اسکنرهای اچ پی گیر کردن کاغذ در ورودی دستی پرینتر اچ پی 401a

نمایش 2 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
      محسن عطایی
      مشارکت کننده

سلام
      یه دستگاه پرینتر HP LaserJet M401a برام آوردن که موقع استفاده از فیدر دستی دچار مشکل می‌شه. به‌محض اینکه کاغذ میکشه، کاغذ گیر می‌کنه و جلو نمی‌ره. نکته‌ای که متوجه شدم اینه که شفت پیکاپ بعد از یک دور چرخش، بیش‌ازحد می‌چرخه و صدای تق‌تق یا قرقره‌ مانندی از چرخ‌دنده‌ شنیده می‌شه
      سلونوئید رو باز کردم و فنرش رو تعویض کردم حتی کوچیک‌ترش کردم که فشار بهتری بیاره
      فنر کلاچ رو هم امتحان کردم
      قطعات رو تمیز کردم و مطمئن شدم چیز اضافه‌ای لای چرخ‌دنده‌ها نیست
      اما متأسفانه هیچ‌کدوم از این کارها نتیجه نداد و مشکل پابرجاست
      اگه کسی تجربه مشابهی داشته یا راه‌حلی براش بلده خوشحال می‌شم راهنمایی کنه.

جلال طاهری
      مدیرکل

من فرض میکنم با توجه به اطلاعاتی که داری و دادی خودت اول از همه پیکاپ رو عوض کردی و تاثیری نداشته
      اول از همه درب محفظه کارتریج پرینتر رو باز کن و کارتریج رو خارج کن، زیر کارتریج یک قسمت فلزی هست که یک سری غلطک داره، این قسمت یک دربی داره که دستگیرش سمت راستشه و لولایی میاد بالا،
      حالا همه رو ببند و یک بار دیگه پرینت بگیر، وقتی کاغذ گیر کرد بدون اینکه کاغذ رو خارج کنی درب محفظه ی کارتریج رو باز کن و ببین کاغذ کجا گیر کرده.
      اگه کاغذ داخل غلطک ها نشده بود: دقت کن روی اون درب متحرک که بالا گفتم یه مکانیزمی هست که نیم دایره ای می چرخه، آخر سمت چپش یه قطعه پلاستیکی با سر برآمده داره که زیرش یه حالت لاستیک ضربه گیر هست، این لاستیکه به مرور خراب میشه و چسبندگی پیدا میکنه، پس با یه پنس بکن اونو کامل
      اگه کاغذ وارد غلطک میشه و ازش عبور نمی کنه: کل مکانیزم غلطک رو باید در بیاری، چهار تا پیچ داره که باید باز کنی، قاب سمت چپ پرینتر رو باز کن و چرخ دنده کلاچ که آخر شفت هست رو در بیار، درب لولایی رو بده بالا و مکانیزم رو خارج کن، با کاغذ سمباده نرم غلطک های مشکی رو بساب و بعد همه غلطک ها رو با تینر تمیز کن و بزن جا

محسن عطایی
      مشارکت کننده

بله همونطور که حدس زدید مشکل از اون ضربه گیر زیر مکانیز بود که تراش دادم و درست شد
      واقعا ممنون

نمایش 2 پاسخ رشته ها
  • برای اینکه بتونی با انجمن کار کنی باید وارد سایت بشی. ورود / ثبت نام